MENI
Rasporedili smo jela od najbitnijih glavnih i roštilja, zatim salata i čorbi, pa doručka i priloga.
350g, somun se naručuje posebno.
350g, svinjsko i juneće meso, slanina, mešano mleveno, šampinjoni i začini.
350g, somun se naručuje posebno.
350g, somun se naručuje posebno.
Na naš način.
350g, somun se naručuje posebno.
Paradajz, paprika, 2 jaja.
Mleveno meso punjeno nadevom od šampinjona, preliveno jajetom.
350g, somun se naručuje posebno.
200g, pileći file, slanina.
200g, roštilj meso.
200g, svinjski vrat.
200g, svinjska rebarca, kajmak.
200g, pileći file.
200g, džigerica.
400g, roštilj meso.
200g, slanina, pečenica, kačkavalj, aleva paprika, peršun, začini.
Roštilj meso, kačkavalj i pečenica.
200g, dimljena bela vešalica.
400g, roštilj meso.
200g, domaća kobasica.
200g, roštilj meso.
200g, seckano svinjsko meso.
200g, bela vešalica.
300g, pečena paprika, paradajz, beli luk.
300g, ljubičasti kupus, beli kupus, zelena salata, susam, kukuruz šećerac, šargarepa.
300g, krastavac, paradajz, luk, sir.
Paradajz, krastavac, sir, masline, origano.
300ml, somun se naručuje posebno.
3 jaja, šunka.
Žuto kukuruzno brašno, kajmak.
3 jaja, slanina.
400g.
3 jaja, sir.
2 komada, sir.
300g.
300g, pečeni krompir i kajmak.
Komad.
250g, pečurke na žaru.
200g, pohovane tikvice.
300g, pohovani kačkavalj.
250g, mešavina aktuelnog povrća, maslinovo ulje, morska so.